نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه یک نشریه با داوری بسته و دوسو ناشناس و با دسترسی آزاد است که از سوی دانشگاه علّامه طباطبائی به عنوان دانشگاه پیشرو در علوم انسانی و اجتماعی در ایران منتشر می شود. این نشریه به منظور فراهم نمودن محیط فکری برای پژوهشگران ملّی و بین المللی با تمرکز بر مباحث فلسفی و کلامی پایه گذاری شده است. این نشریه در پاسخ به پیشرفت های صورت گرفته در حوزه فلسفه کلام  انتشار یافته و هدف آن انتشار مقالات با کیفیت که یافته های مرتبط با موضوعات مهم پژوهش کلامی را گزارش می دهند می باشد.

موضوعات کلامی به گونه­ ای نیستند که بتوان آنها را یکبار برای همیشه حل شده پنداشت؛ لذا همیشه لازم است تا به موضوعات جدیدی که رخ می ­نمایند پرداخت و آنها را بررسی کرد و پاسخ داد. از این رو، وجود نشریاتی که محل انتشار این گونه بررسی ها باشند ضروری است. نشریه علمی کلام تطبیقی شیعه، نشریه ­ای علمی است که هدف آن انتشار دستاوردهای پژوهشی پژوهشگران در حوزه­ های کلامی، خصوصاً کلام شیعی، است. اعضای هیئت علمی نشریه از افرادی تشکیل شده است، که در زمینه ­های کلامی-فلسفی صاحب نظر هستند و داوران نشریه نیز از افراد مطلع و صاحب نظر هستند که با در نظر گرفتن تمامی معیارهای علمی به داوری مقالات خواهند پرداخت. هدف نشریه دریافت درجه علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است و از این رو، از مقاله هایی که بر اساس معیارهای دقیق علمی نوشته شده اند و بر گرفته از تحقیقات علمی نویسنده (ها) است استقبال می ­کند.

Creative Commons License

The Research Journal of Shia Comparative Theology © 2019 by Allameh Tabataba'i University is licensed under Attribution-NonCommercial 4.0 International

نویسنده/نویسندگان با اختیار و آگاهی کامل، حقوق مادی و معنوی مربوط به انتشار این مقاله را به آن نشریه و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی واگذار می‌نماید/می‌نمایند و نشریه در انتشار مقاله به صورت چاپی، برخط، لوح فشرده، نمایه­‌های بین‌المللی و داخلی اختیار تام دارد و منافع مادی احتمالی متعلق به نشریه و  ناشر است. این حق تنها با رد انتشار مقاله در نشریه یا انصراف نویسنده/نویسندگان از ادامه همکاری تا قبل از تعیین تکلیف قطعی مقاله سلب خواهد شد.

سیاست‌های آرشیو و نگهداری مقالات

نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه، نگرانی‌های نویسندگان، خوانندگان، کتابداران و سایرین را در مورد نیاز به حفظ طولانی مدت و دسترسی به تحقیقات علمی را، در حالی که دنیای انتشارات در حال دیجیتالیزه شدن است را درک می‌کند. خط مشی ما مستقیماً و صادقانه به مساله بایگانی یعنی نگهداری طولانی مدت به همراه دسترسی می‌پردازد.

نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه، متعهد به بایگانی، یعنی حفظ طولانی مدت و ایجاد امکان دسترسی به اطلاعات تحقیقاتی علمی منتشر شده به صورت الکترونیک در نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه می‌باشد. این بیانیه خط مشی میزان تعهد بایگانی مجله و رویه‌های مربوطه برای انجام این تعهد را مشخص می‌کند. نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه، به عنوان یک آرشیو برای تمام اطلاعات الکترونیکی منتشر شده توسط این مجله عمل خواهد کرد. محتوای آرشیو شامل تمامی نسخه‌های این مجله با قابلیت دسترسی آنلاین و انتشار مطالب تکمیلی مربوطه خواهد بود. محتوای اصلی اطلاعات هیچ‌گاه تغییر نخواهد کرد اما ممکن است به دلیل رخ دادن اشتباهات و نیاز به اصلاح محتوا، ارجاعات و سایر موارد که پس از انتشار اصلی دستخوش تغییر می‌شوند، به صورت حاشیه‌نویسی یا افزودن اطلاعات تکمیلی، تکمیل شوند.

برای بهره‌برداری کارآمد و ایمن از سرویس آنلاین، نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه متعهد می‌شود که نسخه‌های کپی به منظور حفظ اطلاعات و امنیت از آرشیو الکترونیک نشریه‌های تهیه کند. نسخه‌های تکثیری برای ایجاد امکان تحویل سریع محتوا به مصرف‌کنندگان استفاده می‌شود در حالی که نسخه‌های تکثیری امنیتی به عنوان نسخه بک‌آپ نگهداری می‌شود. نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه، متعهد به تجدید دوره‌ای این تکثیرات است. حداقل یک نسخه تکثیری امنیتی در مکانی جدا و دور از دفتر تحریریه نشریه پژوهشنامه کلام تطبیقی شیعه در تهران، ایران نگهداری می‌شود.

Open Access